Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@15:26:18 GMT

مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان مهمتر از آموزش جدول ضرب است

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۹۹۵۱۹

مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان مهمتر از آموزش جدول ضرب است

به گزارش خبرنگار ایلنا، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، وزیر آموزش و پرورش در نشستی که با کارکنان سازمان پژوهش برگزار شد، با بیان اینکه همزمانی ورود به سال جدید را با ولادت حضرت زهرا و حلول ماه رجب به فال نیک می‌گیریم، افزود: شعار امسال تولید و اشتغال است و بنده نیز بر روی این مساله تاکید بسیاری دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این شعار ارتباط بسیاری با آموزش و پرورش دارد، گفت: تا زمانی که نظام آموزش و پرورش را درست نکنیم نه تولید داریم و نه اشتغال. ما نیازمند جامعه مقتدر هستیم که در آن به سرمایه های انسانی بها داده شود.

وی افزود: نیروی کارآمد نیرویی است که مهارت و شایستگی داشته باشد و این مهارت در سنین پایین رخ می‌دهد نه اینکه این مهارت آموزی در دوران دانشگاه و پس از دیپلم اتفاق بیفتد.

دانش آشتیانی ادامه داد: ما اگر در نظام تعلیم و تربیت این مهارت را به دانش‌آموزان دهیم، نیروی کارآمدی خواهیم داشت که به راحتی وارد بازار کار می‌شوند. ما اگر مدرسه توانمند داشته باشیم، جامعه مقتدر خواهیم داشت، اما اگر زیر ساخت ها اصلاح نشوند، در دراز مدت همیشه با مشکل مواجه خواهیم بود.

وزیر آموزش و پرورش درباره ارتباط با سن مهارت‌آموزی گفت: هرچه سن بالاتر برود تاثیر مهارت آموزی کم می‌شود و هرچه آموزش از سنین پایین آغاز شود، تاثیرگذاری بیشتر است.

دانش‌آشتیانی همچنین درباره رویکرد کتاب‌های درسی و حجم آنها، گفت: ما رویکردمان بر محتواهای آموزشی بوده است و هدف این بوده که آموزش را پررنگ ببینیم، اما باید بر روی مباحث مهارتی نیز تاکید ویژه‌ای داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهمی که یک کارآفرین باید داشته باشد، قدرت ریسک پذیری و اعتماد به نفس و شجاعت است که باید اینها در مدرسه توسط مربی و معلم به دانش آموزان یاد داده شود.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد که مهارت آموزی، دادن اعتماد به نفس و ایجاد نگرش مثبت در دانش آموزان به خصوص در مقطع ابتدایی مهمتر از آموزش جدول ضرب است.

وی افزود: سیاست دولت استخدام رسمی نیست. دولت مجوز استخدام های رسمی را محدود کرده و در مجموع قرار بر این است که بدنه استخدامی دولت را کوچک کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری